Beste leden,

We zitten al een tijdje in de corona crisis. We missen het sporten en het gezellig samenzijn. Ondanks dat wij online training geven en wij onze Fitness-O-Theek drie dagen per week open stellen, om spullen uit te lenen, missen wij het contact met onze klanten wel.

Fitnessparcours

Zaterdag 25 april starten wij vanaf 10:00 uur met een Fitnessparcours. Het Fitnessparcours heeft een lengte van 5km. Je kan naar keuze wandelen, joggen of hardlopen. Om de 500 meter is er een fitness opdracht.

De startlocatie is Next Level / Level One aan de Corridor 84. De eerste deelnemers starten om 10 uur, alleen of als duo. Vervolgens wordt er om de 3 minuten gestart. Let op ! Je kan alleen meedoen als je je telefonisch een starttijd hebt gereserveerd. In verband met de Corona regels kunnen wij niet allemaal tegelijk aanwezig zijn. Na de 5km kom je je nog wel even afmelden bij Next Level. Helaas kan je niet naar binnen voor een drankje. Maar wij zorgen dat er buiten iets te drinken klaar staat. Blijf niet hangen en geef elkaar de ruimte. Voor het hele parcours geldt: houd 1,5 meter afstand!!!

Aanmelden:

Een starttijd reserveren kan op zaterdagochtend vanaf 09:00 uur via telefoonnummer 036-5222418.

Streetfitness: Next Level komt naar je toe!

Wij hebben toestemming gekregen van de gemeente om, Streetfitness te organiseren. Je kan je straat aanmelden voor Streetfitness. Wij komen dan naar je toe als er minimaal zes deelnemers meedoen (het maximum is 12). Wij verzorgen een training van ongeveer 30 minuten. De training is toegankelijk voor iedereen van het gezin en voor elke leeftijd.

Wij vragen je natuurlijk, om je zodanig op te stellen, het liefst in je eigen voortuin of op de oprit, zodat er tenminste 1,5 meter afstand blijft tijdens het sporten. Lukt het niet in de voortuin of op de oprit dan kan het ook voor je eigen huis op de stoep. Wij zorgen voor kleine gewichtjes en een aantal matjes zolang de voorraad strekt.

Aanmelden:

Jij kunt jouw straat aanmelden voor Streetfitness op dinsdag of donderdag op de volgende tijdstippen: 9.30 uur, 10.30 uur, 11.30 uur, 19.30 uur of 20.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij meer mogelijkheden/tijden bieden.

Als lid van Next Level, meld jij jouw straat aan. Maar ook niet-leden mogen meedoen zolang ze maar bij jou in de straat wonen. Lijkt het je leuk als wij van Next Level, jouw straat ook fit houden tijdens deze corona crisis? Stuur dan een mail naar info@nextlevelzeewolde.nl Liefst met een 06 nummer waarop we je makkelijk kunnen bereiken, zodat we een afspraak kunnen maken wanneer we bij jou in de straat een lekkere work-out kunnen verzorgen.

Sportieve groet,

Team Next Level Zeewolde