Iedereen opgelet! Warm je op met de ‘Dansation Special’ voor Konings-/Woningsdag 2020… Ondanks deze andere tijden, heeft Next Level voor iedereen een sportieve en feestelijke verrassing. Juist vandaag, op ‘Konings-/ Woningsdag 2020! Warm je op en waag een dansje met deze ‘Dansation Special’. Uiteraard met gepaste afstand en om in beweging te blijven op deze bijzondere dag. Smaakt deze ‘Dansation’ naar meer? Ben je benieuwd naar de danslessen bij Next Level? Houd de website www.nextlevelzeewolde.nl goed in de gaten. Dans mee zodra het weer kan op de maandagavonden van 19.30-20.30u in de groepszaal van Next Level. De danslessen worden gegeven door docenten Jonne Vela en tijdelijk (i.v.m. zwangerschapsverlof) door Femke van Hamersveld. Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje naar info@nextlevel.nl. #dansation #nextlevel #Koningsdag #Woningsdag