In week 40 bevinden wij ons in een overgangsweek. Gedurende deze week worden de groepslessen van de atletiekbaan weer naar Next Level Healthclub verhuisd. In principe worden de lessen t/m vrijdag nog in de tent op de atletiekbaan gegeven. Vanaf zaterdag worden alle lessen weer binnen gegeven. De aanpassingen zijn al in het reserveringsprogramma verwerkt. Check voor de zekerheid dit rooster en bel bij twijfel de receptie (036-522.2418).

Om verwarring te voorkomen zullen wij in het weekend van 3 en 4 oktober het definitieve rooster vanaf oktober op deze plaats publiceren. Dit rooster (vanaf week 41) is al wel beschikbaar bij de receptie en verwerkt in het reserveringportaal.

Inmiddels zijn we ook begonnen om het website rooster weer aan te passen aan de situatie vanaf week 41. Wij zorgen er voor dat dit ook uiterlijk in het weekend van 3 en 4 oktober gereed is.

Heb je vragen over het rooster? Bel dan met de receptie: 036-522.2418

lesrooster week 40

overgangsweek