Beste Sporter,

We hebben allemaal weer een grote teleurstelling te verwerken. Gisteren werd de tweede harde lockdown aangekondigd voor een periode van 5 weken. Heel veel ondernemingen, waaronder  sportscholen, moeten hun deuren sluiten tot 19 januari 2021.

We hadden het ons natuurlijk anders voorgesteld en waren al volop in voorbereiding met onze plannen voor 2021. Dat zullen we een poosje voor ons uit moeten schuiven. Er komt ook geen oliebollen workout!

Wij hebben vandaag alle opties op een rij gezet en besproken op welke manier we toch door kunnen werken aan de sportbeleving van al onze loyale klanten. Ondanks de strenge regels  hebben we toch nog een paar opties bedacht die we graag met de gemeente willen bespreken. Door de grote drukte bij de gemeente is dat vandaag niet gelukt. Morgen proberen we weer contact te hebben met de juiste personen.

We onderzoeken diverse mogelijkheden van outdoor workouts, alleen of met tweetallen. We hopen daar snel uitsluitsel over te krijgen. We zullen ook snel een aantal lessen via zoom gaan streamen. Voor wie niet tijdgebonden wil zijn verwijzen we nu alvast naar de online trainingen die via de website te vinden zijn. We starten deze week met verdere uitbreiding van deze workouts. Verzoeken voor speciale workouts zijn van harte welkom. Er is ook gevraagd naar materiaaluitleen. Dit wordt bekeken en is mede afhankelijk van de mogelijkheden die we krijgen voor outdoor workouts.

Vooralsnog gaan wij er vanuit dat wij voor deze vijf weken voldoende diensten kunnen leveren om doorlopende contributies te verantwoorden. Uiteraard gaan wij onze uiterste best doen om dit ook waar te maken. Wij hopen daarom op een grote mate van loyaliteit.

Wij zijn nog dagelijks bezig met verwerken van de enquetes uit de vorige lockdown. Het was de  planning om vóór 31 december 2020 alles af te ronden. Door deze 2e lockdown moeten we onze focus acuut verleggen en vragen we een extra maand om alles volgens afspraak af te ronden. 

Een aantal klanten van The Gym en van Body Plan Sport hebben het afgelopen jaar een afwijkend tarief betaald op basis van wat we de “fusie-belofte” noemen: 12 maanden géén tariefswijziging. Bij een aantal klanten is er voor december daarom nog geen contributie geïncasseerd.  Op dit moment worden voor deze groep de tarieven nog aangepast naar de actuele Next Level tarieven. De incasso voor december volgt zodra dit is uitgevoerd.

Normaliter worden per 1 januari de tarieven geïndexeerd op basis van de prijsstijgingen van het voorgaande jaar. Ten gevolge van deze 2e lockdown hebben we besloten de indexering uit te stellen tot bekend is wanneer we de deuren weer mogen openen. 

Wij hopen binnen enkele dagen terug te komen met een mailbericht waarin we alle mogelijkheden voor de komende vijf weken op een rij kunnen zetten. Niet iedereen zal precies kunnen doen wat hij/zij wil maar iedereen zal iets kunnen doen om fit en vitaal te blijven. Daar gaan wij ons uiterste best voor doen en jij natuurlijk ook!

Met sportieve groeten,

Edwin en Jeroen