Wist jij dat je ondanks je lockdown nog steeds op een veilige- en verantwoorde manier fit kan blijven? Next Level Healthclub faciliteert het sporten met maximaal tweetallen op veilige afstand van elkaar. Er is voor ieder wat wils. Alle faciliteiten staan zijn beschikbaar op basis van een lidmaatschap. Lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Informeer naar de mogelijkheden: 036-522.2418 of stuur een bericht naar receptie@nextlevelzeewolde.nl.
Open Air Power (fitness)
Iedereen die gewend was om individueel fitness en/of krachttraining te doen kan dit dagelijks blijven doen in onze Open Air Club. Deze outdoor club is dagelijks geopend en er zijn voldoende materialen om in vorm te blijven.
Open Air Power (fitness)
Iedereen die gewend was om individueel fitness en/of krachttraining te doen kan dit dagelijks blijven doen in onze Open Air Club. Deze outdoor club is dagelijks geopend en er zijn voldoende materialen om in vorm te blijven.
Outdoor fitness Parcours
Voor iedereen die gewend is om in circuit-vorm te trainen is er het fitness parcours. Dit parcours wordt dagelijks uitgezet. De oefeningen zijn zo gekozen dat je na afloop een complete workout achter de rug hebt. Door dit twee keer per week te doen kun je prima je fitheid in stand houden.
DISQ
We beschikken over een ca. twintig DISQ-sets die gebruikt kunnen worden voor een intensieve fitness workout in of om het huis. De sets worden zonder extra kosten uitgeleend. Volg deze link om een indruk te krijgen van de mogelijkheden:
Personal Training
Omdat er geen groepstrainingen gegeven mag worden hebben onze trainers tijd om personal trainingen te geven. Dit is altijd outdoor en met maximaal twee personen.
Zoomsessies
Er worden wekelijks 13 zoom-sessies gegeven, verdeeld over zeven dagen in de week. De zoomsessie kunnen online gereserveerd worden, je ontvangt ca. een uur voor aanvang een sms met de link om in te loggen.
Online lessen
Er staan online lessen op onze website. Deze lessen zijn via de homepage te vinden en zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt deze lessen vrijwel zonder materialen volgen op ieder moment van de dag.
Strandtraining
Op maandag- en woensdagochtend faciliteren we een workout waar je met tweetallen even in een andere omgeving (Zeewolder strand) actief kan zijn. Als je alleen bent zoeken we een match. Deze training is allround en toegankelijk voor iedereen.
Atletiekbaan fitness parcours
Op maandag- en donderdagavond kun je een fitness parcours volgen op de atletiekbaan. Er is een trainer van Next Level aanwezig. We faciliteren dit in samenwerking met Atletiek Zeewolde om degenen die alleen ’s avonds tijd hebben om te sporten ook een goede optie te bieden. De atletiekbaan biedt goede verlichting, volop ruimte en een perfecte ondergrond voor de oefeningen.
Hardlopen
In het verlengde van de samenwerking met Zeewolde Atletiek kun je als lid van Next Level / Level One deelnemen aan een aantal looptrainingen van Zeewolde Atletiek. Je geeft zelf aan de trainer op wat je van plan bent en er wordt een pacer voor je ingesteld. Je kunt op alle niveaus lopen en hoeft dus beslist geen atleet te zijn om hier aan mee te doen.
Kortom legio mogelijkheden om actief te blijven. We nodigen je van harte uit om gebruik te maken van de faciliteiten.