September: de vakanties zijn voorbij en de scholen gaan weer beginnen. De vakantiespullen zijn opgeruimd en het werk gaat weer beginnen. Veel mensen met het voornemen om (weer) te beginnen met sporten grijpen dit moment aan om uit de startblokken te komen. Daarom hebben we voor jouw een mooie aanbieding om in september je goede voornemen in de praktijk te brengen.

Je kunt de maand september gebruiken om álle faciliteiten van onze Next Level Healthclub uit te proberen voor maar € 45,-. Je betaald géén € 15,- inschrijfgeld én geen € 10,- voor de bracelet die je nodig hebt om in te checken. Je verplicht je ook niet om na september langer door te gaan. Dat noemen wij een mooi voorstel!

Aanvullend op deze 30-dagen-deal dagen wij je met een 30-dagen-challenge uit om in 30 dagen tenminste 10x te komen sporten verdeeld over tenminste drie verschillende soorten trainingen. Zo leer je de mogelijkheden van Next Level Healthclub goed kennen. Als dat lukt verdien je € 10,- korting op je volgende sportmaand (oktober). Het is uiteraard aan jou of je deze uitdaging aan wilt gaan.

Veel succes!