We zijn blij dat in de persconferentie van 12 november jl. geen extra maatregelen zijn afgekondigd voor de sportscholen. Tot 4 december aanstaande kunnen we verder op de ingeslagen weg. Gezien de drukte op de sportvloer weten de meeste leden hun weg naar de sportschool gewoon te vinden. Voor een kleine groep is de QR-code scan een drempel. Deze groep sporters willen wij graag attenderen op de outdoor mogelijkheden die er nog steeds zijn om te blijven sporten als vaccinatie of testen geen optie voor je is:

  • maandag 09:15 uur fitness circuit
  • maandagavond 19:00 uur HIIT
  • Maandagavond 19:30 uur fitness circuit op de atletiekbaan
  • dinsdagavond 20:30-21:30 uur running
  • woensdagochtend 09:15 uur fitness circuit
  • woensdagavond 19:30 uur fitness circuit
  • donderdagavond 19:00 uur boksen
  • donderdagavond 20:15 uur HIIT
  • vrijdagochtend 09:15 uur fitness circuit
  • zondagochtend 09:30 uur fitness circuit

Buiten deze groepstrainingen heb je de mogelijkheid om dagelijks individueel te trainen in de Open Air Club óf op afspraak Personal Trainingen te volgen met Edwin, Sander, Brandon of Jeroen. De personal trainingen kosten € 25,- per uur. Je kunt dit ook met een twee-, drie- of viertal afspreken en de extra kosten delen.

Heb je vragen? Laat het weten!