Wat weet jij over Super Heroes? Denk aan Batman, Superwoman, Spiderman of andere superhelden. Ze beschikken allemaal over bijzondere gaven: supersterk, of supersnel. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Wat je waarschijnlijk niet weet is dat deze superhelden hard moeten trainen om hun skills op peil te houden. En dat doen ze bij Next Level Healthclub! We willen jou graag de kans te geven om zo’n Super Hero Workout mee te maken. De aard van de training is een groepsfitnesstraining op muziek.

Op zondag 27 maart aanstaande organiseren wij een

Super Heroes Workout zondag 27 maart 11:00-12:00 uur Dresscode: superheroes

De workout vindt plaats tijdens het reguliere pump uur van 11:00-12:00 uur in de groepszaal en wordt gegeven door superwoman Biljana Cvetkovska. Je kunt voor deze training gewoon reserveren via het reserveringsportaal op zondagochtend onder de naam Pump 11:00-12:00 uur. Opgeven via de receptie kan ook.

Super veel plezier met deze warkout! We zijn benieuwd naar alle deelnemende helden!