Vanaf 16 mei aanstaande gaan onze coaches van start met de begeleiding van Body Support.

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Body Support is er voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wilt afvallen daN IS Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord wat aan te komen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar.

Iedere deelnemer aan Body Support wordt begeleid door een persoonlijke coach. Onze trainers hebben een speciale coachingsopleiding gevolgd voor de begeleiding. Het programma duurt 12 weken en je hebt iedere(!) week een persoonlijk coachingsmoment. Je doet het dus niet alleen!

Leden krijgen € 50,- korting op het programma. I.v.m. de intensieve coaching is er beperkt plaats! Meer weten? Informeer ernaar bij de receptie of bij je trainer!