Binnenkort gaan we een leuke variant op de spinning uittesten – het zogenaamde fun-cycling. We gaan op twee data 2x een uur fun-cycling aanbieden en we nodigen jou uit om aa één van deze uren mee te doen. We willen namelijk graag weten hoe jij dit ervaart en of je dit een mooie toevoeging aan ons programma gaat vinden. Deelname is natuurlijk gratis en je kunt desgewenst een introducé meenemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 16 maart 09:00 -10:00 uur en 12:30 – 13:30 uur

Zondag 17 maart 09:00 – 10:00 uur en 12:30 – 13:30 uur

Bij fun-cycling worden dance moves op de fiets gecombineerd met de gebruikelijke spinning waardoor er een training met een speels karakter ontstaat. De trainingen wordt gegeven door Mahin. (Ook bekend van Mahin Beauty & Skin)

Omdat we een beperkt aantal plekken hebben is het wel van belang om je vooraf even bij de receptie op te geven. Daar ligt een lijstje waarop je je kun aanmelden.