Over Ons

Sinds 1 december 2019 staan de deuren van Fitness Partners Zeewolde open voor sportief Zeewolde. Fitness Partners Zeewolde biedt dagelijks fitness gerelateerde sportfaciliteiten aan met een groot aanbod aan groepslessen.
Een initiatief van Jeroen Visser en Edwin de Vos, beiden fitness ondernemers in Zeewolde sinds 1996. Er kan onder één dak gekozen worden voor de high end Next Level Healthclub of de low end Leven One Fitclub. Een uniek concept in Nederland! Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in ons prachtige sportcentrum.

Edwin de Vos

Edwin is sinds 1983 werkzaam in de sport. Van 1983 tot 1996 was hij bedrijfsleider bij Makker  Fitness in Blaricum. In 1996 werd Edwin zelfstandig ondernemer en directeur eigenaar van Fit & Wellnessclub The Gym in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

Jeroen Visser

Jeroen is sinds 1985 werkzaam in de sport en sinds 1990 zelfstandig ondernemer. Hij starte als gymnastiekleraar en was daarna directeur bij Sportcenrum Iedema in Harderwijk. In 1996 starte hij met Body Plan Sport in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde, handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

Ons team

Milko van den Boogert

Edwin de Vos

Operationeel Directeur

Edwin is operationeel directeur van Next Level Healthclub. Hij is dagelijks te vinden op de werkvloer om te zorgen dat alles in goede orde verloopt. Daarnaast verzorgt hij zelf ook nog de nodige lessen en trainingen.

Marleen van den Heuvel

Jeroen

Algemeen directeur

Jeroen is algemeen directeur bij Next Level Healthclub. Hij houdt zich dagelijks bezig met het verbeteren van van onze dienstverlening op het gebied van beleid, organisatie, planning, personeel, huisvesting en financiën. In deze rol is hij wat meer op de achtergrond actief maar om goed feeling te houden met de dagelijkse praktijk geeft hij ook wekelijks een aantal trainingen.

Brandon Kelder

Brandon Kelder

Fitness manager

Brandon is een fitness trainer pur sang. Hij heeft zijn fitness trainer A diploma gehaald en gaat komend dit jaar door met zijn fitness B diploma. Hij draagt hij zorg voor diverse (groeps)fitness lessen, bokstrainingen en personal trainingen bij Next Level Healthclub. Als fitnessmanager draagt hij onder andere verantwoordelijkheid voor diverse organisatorische zaken waaronder de logistiek in Level One Fitclub.

Frrans Hovenkamp

Frans Hovekamp

Trainer

Frans is onze vliegende keep in het fitness team. Hij zorgt voor continuïteit in de begeleiding op de momenten dat er gaten in het rooster dreigen te vallen. Frans heeft inmiddels de nodige cursussen met goed gevolg afgerond en is al hard op weg naar een fitnesstrainer A diploma.

Beppie Andringa

Beppie Andringa

Groepslesinstructeur

Beppie Andringa is allround groepsles instructeur en geeft onder andere pilates, body shape, tae bo en steps. Daarnaast is Beppie fitness A en B gediplomeerd. Dit betekent een goede basis op het gebied van anatomie en inspanningsfysiologie wat weer goed van pas komt in de groepstrsainingen.

Sema Fildis

Sema Fildis

Zumba instructrice

Sema is gespecialiseerd in zumba dance. Tijdens de lessen van verkeer je in tropische sferen en dat is iedere keer weer een feestje!

Biljana Cvetskova

Biljana Cvetkovska

Allround sportinstructrice

Biljana is een allround groepsles instructeur en geeft pump, balance, pilates en yoga. maar heeft ook een fitnesstrainer A diploma en neemt af en toe de plaats van de fitnesstrainer in.

Margret Hoenkamp – receptioniste

Margret Hoenkamp

Receptioniste

Margret is jouw gastvrouw op maandag- dinsdag- en woensdagochtend en zorgt dat jouw koffie klaarstaat. Daarnaast draagt zij haar steentje bij op het gebied van ledenadministratie.

Jacqueline de Kort - Bijleveld

Jacqueline de Kort-Bijleveld

Receptioniste

Jacqueline kun je bijna alle dagen aantreffen bij de receptie.  Zij draagt haar steentje bij aan de gastvrijheid bij Next Level Healthclub en is daarnaast actief met de ledenadministratie en de backoffice.

Thomas de Blom

Thomas de Blom

Trainer en sportman van het jaar 2022 van Zeewolde

Thomas is allround trainer en geeft fitness, kinesis, spinning, bokstraining en fitness circuit. Thomas is gediplomeerd fitnesstrainer A en B en studeert momenteel fysiotherapie.

Thijn Kaesehagen

Suzanne de Vos

Yoga instructrice

Suzanne de Vos is yoga instructrice. Zij is gespecialiseerd in yin yoga. Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarin rust, ademhaling en concentratie centraal staan.

Marleen van den Heuvel

Nita

Yoga instructrice

Nita geeft lessen in Do in Yoga. Do in Yoga is een wat actievere vorm van yoga dan de yin yoga. Hoewel rust, ademhaling en concentratie hier ook belangrijk zijn is deze vorm van yoga minder meditatief en beweeglijker.

Thijn Kaesehagen

Fitness instructeur

Thijn is jouw fitnesstrainer op woensdagavond. Ooiot als stagiair begonnen bij Next Level Healthclub en inmiddelsnaast het diploma Sport & Bewegen ook gediplomeerrd fitness A en B trainer. Voorheen was Thijn een topzeiler maar inmiddels heeft hij tijdens de fitness contest van 2023 ook een nieuw clubrecord gevestigd op de 1000 meter roeien op de Concept II roeiergometer.

Gert van Uitert

Gert van Uitert

Kickboks instructeur

Gert is al sinds jaar en dag kickboks instructeur. Hij heeft zelf een achtergrond als actief kickbokser en leert nu zijn pupillen de fijne kneepjes van deze sport. Zijn lessen zijn te volgen op dinsdag en donderdagavond.

 

Brenda Blok

Brenda Blok

Receptioniste

Brenda is receptioniste en is sinds kort ons team komen versterken. Zij werkt een aantal dagdelen in de week.

Jonne Dieleman

Jonne Dieleman

Jonne is receprioniste maar kijk niet verbaast op als ze voor de groep staat. Ze is ook thuis in het geven van groepslessen op het gebied van pilates, dans en yoga.

Ronald Buitenhuis

Op maandag- en woensdagavond kun je lekker stoom afblazen in de spinninglessen van Ronald Buitenhuis. Hij zal je iedere training weer net even harder laten werken dan je uit jezelf zou doen. Iedere training zitten er wel een paar ‘moeilijke momenten’ in. En dat is precies de reden waarom de voldoening na de les zo groot is.

“Een goede sportschool cultuur is een plek waar iedereen zich welkom voelt”

Gelukkig heeft een goede sportschool tegenwoordig niet meer het imago van een plek waar alleen krachtpatsers en slanke mensen komen. Belangrijk is het dat iedereen zich welkom voelt om aan haar of zijn gezondheid te werken. De sociale rol van een sportschool mag vandaag de dag zeker niet onderschat worden. Zowel jong als oud ontmoet elkaar in de sportschool om naast trainen ook een praatje te maken of een kopje koffie te drinken.

Motivatie tips

Stel een doel

Blok je agenda af

Varieer genoeg

Have fun

Houd vol

Fitness Partners Zeewolde:
Next Level Healthclub / Level One Fitclub / Open Air Fitclub

Corridor 84
3893BE Zeewolde
036-5222418

info@nextlevelzeewolde.nl
www.nextlevelzeewolde.nl