Over Ons

Sinds 1 december 2019 staan de deuren van Fitness Partners Zeewolde open voor sportief Zeewolde. Fitness Partners Zeewolde biedt dagelijks fitness gerelateerde sportfaciliteiten aan met een groot aanbod aan groepslessen.
Een initiatief van Jeroen Visser en Edwin de Vos, beiden fitness ondernemers in Zeewolde sinds 1996. Er kan onder één dak gekozen worden voor de high end Next Level Healthclub of de low end Leven One Fitclub. Een uniek concept in Nederland! Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in ons prachtige sportcentrum.

Edwin de Vos

Edwin is sinds 1983 werkzaam in de sport. Van 1983 tot 1996 was hij bedrijfsleider bij Makker  Fitness in Blaricum. In 1996 werd Edwin zelfstandig ondernemer en directeur eigenaar van Fit & Wellnessclub The Gym in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

Jeroen Visser

Jeroen is sinds 1985 werkzaam in de sport en sinds 1990 zelfstandig ondernemer. Hij starte als gymnastiekleraar en was daarna directeur bij Sportcenrum Iedema in Harderwijk. In 1996 starte hij met Body Plan Sport in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde, handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

Ons team

Beppie Andringa

Beppie Andringa

Groepslesinstructeur

Beppie Andringa is allround groepsles instructeur en geeft onder andere pilates, body shape, tae bo en steps. 

Thomas de Blom

Thomas de Blom

Trainer en sportman van het jaar 2022 van Zeewolde

Thomas is allround trainer en geeft fitness, kinesis, spinning, bokstraining en fitness circuit. Thomas is gediplomeerd fitnesstrainer A en B en studeert momenteel fysiotherapie.

Milko van den Boogert

Milko van den Boogert

Receptionist

Op maandag- en woensdagavond is Milko jouw gastheer op de club. 

Biljana Cvetskova

Biljana Cvetkovska

Allround sportinstructrice

Biljana is een allround groepsles instructeur en geeft pump, balance, pilates en yoga. maar heeft ook een fitnesstrainer A diploma en neemt af en toe de plaats van de fitnesstrainer in.

Sema Fildis

Sema Fildis

Zumba instructrice

Sema is gespecialiseerd in zumba dance. Tijdens de lessen van verkeer je in tropische sferen en dat is iedere keer weer een feestje!

Marleen van den Heuvel

Marleen van den Heuvel

Receptioniste en fitnessinstructrice

Marleen zul je een flink aantal uren in de week aantreffen als receptioniste. Daarnaast heeft zij ook haar diploma op zak als (groeps)fitness trainer. Wees dus niet verbaast als Marleen een keer voor de groep staat of de rol van fitnesstrainer in Next Level inneemt.

Margret Hoenkamp – receptioniste

Margret Hoenkamp

Receptioniste

Margret is jouw gastvrouw op maandag- dinsdag- en woensdagochtend en zorgt dat jouw koffie klaarstaat. Daarnaast draagt zij haar steentje bij op het gebied van ledenadministratie.

Frrans Hovenkamp

Frans Hovekamp

Trainer

Frans is onze vliegende keep in het fitness team. Hij zorgt voor continuïteit in de begeleiding op de momenten dat er gaten in het rooster dreigen te vallen. Frans heeft inmiddels de nodige cursussen met goed gevolg afgerond en is al hard op weg naar een fitnesstrainer A diploma.

Thijn Kaesehagen

Thijn Kaesehagen

Trainer

Thijn is (groeps)fitnesstrainer. Je kunt hem daarom aantreffen als trainer in de groepsfitness lessen maar ook als individuele begeleider in de Next Level. Je kunt ook een beroep op Thijn doen als personal trainer.

Jacqueline de Kort - Bijleveld

Jacqueline de Kort-Bijleveld

Receptioniste

Jacqueline neemt een flink aantal uren van de receptie voor haar rekening. 

Brandon Kelder

Brandon Kelder

Trainer

Brandon is een fitness trainer pur sang. Hij heeft dit jaar zijn fitness trainer A diploma gehaald en schaart zich nu onder de gediplomeerde trainers. Brandon is ambitieus en gaat komend jaar door mety zijn fitness B diploma. Ondertussen draagt hij zorg voor diverse (groeps)fitness lessen en de individuele begeleidingen in Next Level.

“Een goede sportschool cultuur is een plek waar iedereen zich welkom voelt”

Gelukkig heeft een goede sportschool tegenwoordig niet meer het imago van een plek waar alleen krachtpatsers en slanke mensen komen. Belangrijk is het dat iedereen zich welkom voelt om aan haar of zijn gezondheid te werken. De sociale rol van een sportschool mag vandaag de dag zeker niet onderschat worden. Zowel jong als oud ontmoet elkaar in de sportschool om naast trainen ook een praatje te maken of een kopje koffie te drinken.

Motivatie tips

Stel een doel

Blok je agenda af

Varieer genoeg

Have fun

Houd vol

Fitness Partners Zeewolde:
Next Level Healthclub / Level One Fitclub / Open Air Fitclub

Corridor 84
3893BE Zeewolde
036-5222418

info@nextlevelzeewolde.nl
www.nextlevelzeewolde.nl