Over Ons

Sinds 1 december 2019 staan de deuren van Fitness Partners Zeewolde open voor sportief Zeewolde. Fitness Partners Zeewolde biedt dagelijks fitness gerelateerde sportfaciliteiten aan met een groot aanbod aan groepslessen.
Een initiatief van Jeroen Visser en Edwin de Vos, beiden fitness ondernemers in Zeewolde sinds 1996. Er kan onder één dak gekozen worden voor de high end Next Level Healthclub of de low end Leven One Fitclub. Een uniek concept in Nederland! Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in ons prachtige sportcentrum.

Edwin de Vos

Edwin is sinds 1983 werkzaam in de sport. Van 1983 tot 1996 was hij bedrijfsleider bij Makker  Fitness in Blaricum. In 1996 werd Edwin zelfstandig ondernemer en directeur eigenaar van Fit & Wellnessclub The Gym in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

Jeroen Visser

Jeroen is sinds 1985 werkzaam in de sport en sinds 1990 zelfstandig ondernemer. Hij starte als gymnastiekleraar en was daarna directeur bij Sportcenrum Iedema in Harderwijk. In 1996 starte hij met Body Plan Sport in Zeewolde. Sinds 2019 is hij directielid bij Fitness Partners Zeewolde, handelend onder de namen NEXT LEVEL en LEVEL ONE.

“Een goede sportschool cultuur is een plek waar iedereen zich welkom voelt”

Gelukkig heeft een goede sportschool tegenwoordig niet meer het imago van een plek waar alleen krachtpatsers en slanke mensen komen. Belangrijk is het dat iedereen zich welkom voelt om aan haar of zijn gezondheid te werken. De sociale rol van een sportschool mag vandaag de dag zeker niet onderschat worden. Zowel jong als oud ontmoet elkaar in de sportschool om naast trainen ook een praatje te maken of een kopje koffie te drinken.

Motivatie tips

Stel een doel

Blok je agenda af

Varieer genoeg

Have fun

Houd vol

Fitness Partners Zeewolde:
Next Level Healthclub / Level One Fitclub / Open Air Fitclub

Corridor 84
3893BE Zeewolde
036-5222418

info@nextlevelzeewolde.nl
www.nextlevelzeewolde.nl