Aanbod trainingen

1500 m2 sportschool

6 trainingszalen

Persoonlijke begeleiding

Gecertificeerde instructeurs

FES & EGYM

Divers lesaanbod

Sauna

Wat krijg je?

Met jouw persoonlijke armband krijg je toegang tot 6 trainingszalen in NEXT LEVEL. Vanaf 07.30 uur kun je al bij LEVEL ONE terecht om te trainen. Vanaf 08.00 uur kun je door naar NEXT LEVEL. Deze armband gebruik je ook voor je persoonlijke trainingsdoelen bij de eGym. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bij de receptie informeren wij jou graag naar de mogelijkheden.

Fitness

Strakker, slanker, sterker en fitter

NEXT LEVEL heeft een ruim aanbod in fitnesstrainingen. Natuurlijk is er individueel fitness en cardio maar er is méér. Uniek in Nederland is onze FES ruimte; Functional Experience Station. High intensity trainingen met behulp van grote tv schermen. Helemaal hip dus.
En dan presenteren wij ook nog vol trots:  De trend in fitnessland, eGym! In slechts 35 minuten train je in een circel van 8 apparaten aan jouw, vooraf ingestelde, doelstelling. En als we daar kinesis, groepsfitness en personal training ook nog eens bij optellen durfen wij wel te zeggen dat we voor iedereen wat wils hebben.

groepslessen

Samen doe je méér

NEXT LEVEL heeft een héél groot aanbod in groepstrainingen. Dit betekent veel keus en veel mogelijkheden om trainingen te variëren of te combineren. Pump, pilates, yoga en ook spinning zijn slechts een aantal voorbeelden uit ons lesaanbod. Vind jij het niet leuk om alleen te sporten? Sluit dan aan bij een groepstraining naar keuze. De trainingen worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. 

We zetten er een paar voor je op een rij. Bekijk eventueel een aantal clips op de pagina workouts om een indruk te krijgen.

Power yoga
Core stability
Virtual workout
Zumba
Pump
BBB
Spinning
Kickboksen
Core stability
Balance
Pilates
Steps
Tae bo
Fitness circuit
Boksen

level one

NOG MEER RUIMTE

Alsof het nog niet genoeg is kun je met een lidmaatschap van NEXT LEVEL ook sporten in LEVEL ONE. Een trainingszaal van 300 m2 waar ook de wat zwaardere gewichten te vinden zijn. Verder staan alle kracht & cardio apparatuur in deze zaal om een volwaardige training te kunnen doen.  Tenslotte kun je je uitleven aan het crossfit rek die je vindt in de ruimte. Met een lidmaatschap van NEXT LEVEL zijn de mogelijkheden oneindig.

Sport

Partners

Wij werken samen met sportpartners

NEXT LEVEL werkt intensief samen met andere sportpartners. Onze sportpartners zijn Amy’s Dans Studio, en Judoschool van der Hoek. Alle sportpartners zijn specialist op hun vakgebied en hebben binnen de accommodatie van Fitness Partners Zeewolde een eigen lesaanbod. Bezoek hun website voor meer informatie.

Fitness Partners Zeewolde:
Next Level Healthclub / Level One Fitclub / Open Air Fitclub

Corridor 84
3893BE Zeewolde
036-5222418

info@nextlevelzeewolde.nl
www.nextlevelzeewolde.nl