Aanbod trainingen

1500 m2 sportschool

6 trainingszalen

Persoonlijke begeleiding

Gecertificeerde instructeurs

FES & EGYM

Divers lesaanbod

Sauna

Wat krijg je?

Met jouw persoonlijke armband krijg je toegang tot 6 trainingszalen in NEXT LEVEL. Vanaf 07.00 uur kun je al bij LEVEL ONE terecht om te trainen. Vanaf 08.00 uur kun je door naar NEXT LEVEL. Deze armband gebruik je ook voor je persoonlijke trainingsdoelen bij FES en eGym. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bij de receptie informeren wij jou graag naar de mogelijkheden.

Fitness

Strakker, slanker, sterker en fitter

NEXT LEVEL heeft een ruim aanbod in fitnesstrainingen. Natuurlijk is er individueel fitness en cardio maar er is méér. Uniek in Nederland is onze FES ruimte; Functional Experience Station. High intensity trainingen met behulp van grote tv schermen. Helemaal hip dus.
En dan presenteren wij ook nog vol trots:  DE trend in fitnessland, eGym! In slechts 35 minuten train je in een circel van 8 apparaten aan jouw, vooraf ingestelde, doelstelling. En als we daar kinesis, groepsfitness en personal training ook nog eens bij optellen durfen wij wel te zeggen dat we voor iedereen wat wils hebben.

groepslessen

Samen doe je méér

NEXT LEVEL heeft een groot aanbod in groepstrainingen. Dit betekent veel keus en veel mogelijkheden om trainingen te variëren of te combineren. Pump, pilates, yoga en ook spinning zijn slechts een aantal voorbeelden uit ons lesaanbod. Vind jij het niet leuk om alleen te sporten? Sluit dan aan bij een groepstraining naar keuze. De trainingen worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. 

jeugd

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

NEXT LEVEL heeft een uniek aanbod van jeugdlessen in Zeewolde. Méér dan ooit is een goede en gezonde basis op jonge leeftijd van belang voor een lang en gezond leven. Helaas zien we dat door alle ‘devices’ onze jeugd steeds minder beweegt! Wij zien het als onze taak om de jeugd te motiveren.  Alleen bij NEXT LEVEL kun je meedoen met judo, dansen, kickboxen, crosstraining kids of zelfs deelnemen aan de klauterclub.

level one

NOG MEER RUIMTE

Alsof het nog niet genoeg is kun je met een lidmaatschap van NEXT LEVEL ook sporten in LEVEL ONE. Een trainingszaal van 300 m2 waar ook de wat zwaardere gewichten te vinden zijn. Verder staan alle kracht & cardio apparatuur in deze zaal om een volwaardige training te kunnen doen.  Tenslotte kun je je uitleven aan het crossfit rek die je vindt in de ruimte. Met een lidmaatschap van NEXT LEVEL zijn de mogelijkheden oneindig.

Fitness Partners Zeewolde
Next Level Healthclub & Level One Fitclub

Corridor 84
3893BE Zeewolde
036-5222418

info@nextlevelzeewolde.nl
www.nextlevelzeewolde.nl